...

PAFTAR Kaldırma Ekipmanlarını Neden Tercih Etmeliyim ?

28-08-2019 16:28
PAFTAR Kaldırma Ekipmanlarını Neden Tercih Etmeliyim ?




PAFTAR Sezginler Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş nin tescilli markasıdır , Kaldırma Ekipmanları sektörüne 2005 yılında giriş yaparak sektörde önemli rol oynamaya başlamıştır.

Firmamız PAFTAR Kaldırma ekipmanlarında ‘Kaliteyi’ stratejik bir kavram haline getirmiş olup, kullanıcı tarafında tercihleri belirleyen ana unsur haline getirmiştir.

Markamızla siz değerli müşterilerimizin isteklerinin tatmini, operasyon performansınızın iyileştirilmesi, maliyetinizin düşürülmesi için hizmetinizdeyiz.

Ürünlerimizin tamamı büyük bir titizlikle CE standartlarına uygun olarak üretilmiş olup , üretim aşamasında kalite kontrolünden geçirilerek üretim hataları eliminize edilerek kullanıcıya sorunsuz ürünler ulaştırılmaktadır. Ekipmanlar kaliteli malzemeler ile donatılarak fiziksel olarak bozulmadan uzun kullanım ömrü garanti ederek hem teknik hem de ekonomik boyutta sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Satış sonrası servis hizmetini güvenilir ve doğru bir biçimde verilen sözler doğrultusunda sağlamaktayız. Zengin yedek parça stoğumuz ile yaşayabileceğiniz problemlere kolay ve ekonomik çözümler getirmekteyiz.  

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.